Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El projecte PIRINNOWA’TT edita una guia d’empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica

El projecte PIRINNOWA’TT edita una guia d’empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica

El llistat es pot consultar a la web del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. En el marc del programa també s’ha dut a terme una capacitació en estalvi i eficiència energètica
Curs Pirinnowa'tt
05/07/2018 18:20

El projecte PIRINNOWA’TT: Pirineu Sostenible ha editat una guia d’empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica de l’Alt Urgell. El llistat, que es pot trobar a la web del Consell Comarcal alturgellenc, recull les empreses del territori que de forma habitual treballen en temes energètics i de sostenibilitat, amb les dades de contacte, els serveis que ofereixen, les marques principals que utilitzen i els certificats amb què treballen, a més d’una relació de les instal·lacions més representatives que han muntat fins ara.

Una altra de les accions que s’han dut a terme a través del programa ha estat una capacitació especialitzada en estalvi i eficiència energètica. Al taller hi han participat vuit persones en situació d’atur, les quals han obtingut així coneixements bàsics sobre la part elèctrica d’instal·lacions d’energies renovables, tant de calefacció com d’electricitat. La formació, que ha anat a càrrec de l’empresa AINCO-ALCO, ha tingut una durada de 50 hores teoricopràctiques.

El projecte PIRINNOWA’TT: Pirineu Sostenible està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels projecte innovadors i experimentals i és liderat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.