Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El proper Workshop Pirineus se celebrarà a la Seu

El proper Workshop Pirineus se celebrarà a la Seu

Aquestes jornades de treball, que enguany es faran a finals de setembre, reuneixen empresaris locals amb touroperadors internacionals La marca 'Pirineus-Catalunya' presenta un nou pla per comercialitzar millor l'oferta turística
Sessió informativa de la marca Pirineus-Catalunya
04/03/2009 16:25

La sisena edició del Workshop Pirineus Internacional se celebrarà a la Seu d’Urgell. Aquestes jornades de treball, previstes per a finals de setembre, reuneixen cada any empresaris turístics del Pirineu català amb els touroperadors i organitzadors d’esdeveniments esportius i culturals d'àmbit internacional.

Per a l’edició d’enguany s’ha proposat convidar els touroperadors europeus procedents dels mercats d’Alemanya, Suïssa i Àustria. En les edicions anteriors, que s'han fet al Pallars Sobirà, s'hi ha convidat França, el Regne Unit, Bèlgica, Holanda i els països nòrdics.

L'anunci s'ha fet en la presentació Pla d’Actuacions de la marca 'Pirineus-Catalunya' per a aquest any 2009. L'acte, celebrat a Sort, ha comptat amb la presència d'una setantena d’assistents, entre empresaris i agents turístics de la regió.

El pla reconeix la necessitat de millorar la comercialització del Pirineu català, mitjançant campanyes publicitàries i la potenciació seu portal d'internet (www.visitpirineus.com). També es vol reforçar la presència tant en l’àmbit estatal com internacional. El conjunt de les accions programades té un pressupost de 410.000 euros i començaran a partir de la primavera. A nivell estatal, es vol prestar especial atenció a Madrid, on s’ha previst per a la primavera un altre workshop i també l'opció de convidar periodistes especialitzats perquè coneguin el territori in situ.

La marca Pirineus-Catalunya es va presentar l'any 2003, en el marc de la Fira de Sant Ermengol, i representa deu comarques: l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, els dos Pallars, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran.