Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC de la Seu demana un estudi per reduir la zona blava

El PSC de la Seu demana un estudi per reduir la zona blava

El principal grup de l'oposició també sol.licita bonificacions per als veïns
Zona blava
28/09/2007 17:45

El grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell presentarà en el plenari del pròxim dilluns, dia 1 d’octubre, una moció en què insta l’equip de govern a elaborar un estudi tècnic que avali i justifiqui l’ampliació de la zona blava que es va fer ara fa tres mesos. L’equip del PSC considera que després d’aquest període de prova s’ha comprovat que en la major part dels carrers d’estacionament de pagament no hi ha usuaris que utilitzin el servei.

El PSC afirma que les condicions de renegociació amb l’empresa adjudicatària es poden canviar, perquè així ho estipulen les clàusules tècniques, que estableixen aquesta possibilitat sempre que sigui “per raons justificades, es mantingui l’equilibri econòmic del contracte i s’atorgui prèviament audiència a l’empresa del servei”.

Segons paraules del cap del PSC-Progrés, Jordi Mas Ortega, “l’ampliació de la zona blava es va fer de forma arbitrària i en molts carrers és del tot innecessària, amb l’únic objectiu de recaptar diners”. Mas concreta que “cal encarregar l’elaboració d’un estudi tècnic que justifiqui quins són els carrers que cal que tinguin zones d’aparcament de pagament, així com les bonificacions pels veïns afectats”.

A través del Ple Municipal del proper dilluns es proposarà que es realitzi aquest estudi i que es renegociï el contracte vigent amb l’empresa adjudicatària per tal que s’adaptin les zones d’aparcament de pagament a les conclusions del mateix. També es demanarà que l’Ajuntament acordi amb l’empresa adjudicatària una bonificació de tarifes per als veïns dels carrers afectats finalment per l’ampliació.