Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC de Lleida, Pirineu i Aran renova les seves executives locals

El PSC de Lleida, Pirineu i Aran renova les seves executives locals

Joan Barrera és confirmat al capdavant de la de la Seu, mentre que Josep M. Semino dirigirà la de Sort i Bonifaci Colom la de Tremp. S'ha modificat un 70% de les direccions de la demarcació
Executiva de la Federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran
26/04/2017 18:40

La federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran ha renovat prop del 70% de les seves executives locals; és a dir, més d'una trentena. Les diferents assemblees locals han completat el procés d'elecció en el qual, segons explica la formació socialista, hi ha participat un 90% de la militància. La mesura arriba després de la celebració el desembre passat del 9è Congrés del partit, que també va renovar la Comissió Executiva. Tal i com estableix el reglament del PSC, les diferents Agrupacions han anat celebrant les corresponents assemblees durant els tres mesos següents.

Pel que fa a l'Alt Pirineu, Joan Barrera ha estat escollit com a responsable de l'executiva local de la Seu d’Urgell. El regidor del grup municipal de Compromís suma aquest càrrec al de primer secretari del PSC a l'Alt Urgell i la Cerdanya. Pel que fa al Pallars, Josep M. Semino dirigirà la de Sort i Jordi Colom la de la Pobla de Segur. A Tremp es manté en el càrrec Bonifaci Colomina. Pel que fa a la regió de Lleida, Fèlix Larrosa dirigirà l'agrupació lleidatana, Josep Baldillou la de Balaguer, Dolors Cazorla la de Tàrrega i Teresa Ginestà la de Mollerussa.

El Secretari d’Organització del PSC a Lleida, Pirineu i Aran, José Crespín, ha informat que “ara, un cop constituïdes les principals agrupacions locals, en resten algunes que ja han manifestat la seva voluntat de fusionar-se amb agrupacions de capitals de comarca". En d'altres casos estudiaran la possibilitat d’aquesta "integració amb cada una de les agrupacions de referència”, sempre "amb coneixement i consentiment de la militància de cada poble".

De la seva part, el primer secretari de la Federació, Òscar Ordeig, valora que els darrers mesos han seguit "tot un procés de renovació que ha de continuar a partir d’ara en multiplicar la tasca d'implantació territorial”. Ordeig assegura que un dels objectius és "ampliar i arrelar la tasca i la presència socialista a cada un dels pobles i comarques des de la Plana fins al Pirineu i l’Aran" amb la idea de ser "el referent de la socialdemocràcia".