Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés critica la planificació de l'equip de govern en la sol•licitud del PUOSC 2008-2011

El PSC-Progrés critica la planificació de l'equip de govern en la sol•licitud del PUOSC 2008-2011

El portaveu del grup, Jordi Mas, considera que ‘no hi ha projecte de ciutat’
19/12/2007 14:00

El grup del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha criticat i ha lamentat avui en nota de premsa la falta de projecte de l’equip de govern en la proposta presentada a la Generalitat de Catalunya per el Pla Únic d’Obres i Serveis 2008-2011. Progrés, que ha destacat la importància d’aquesta línia de subvencions pels equipaments públics dels propers anys, ha posat també de relleu “la falta de prioritats i de consens de les propostes amb els diferents grups de l’Ajuntament”.

Segons ha explicat el portaveu del grup, Jordi Mas, “la manca de planificació es percep en veure que l’equip de govern ha demanat subvencions per al finançament de més de vint obres per a la Seu quan, normalment només se subvencionen cinc o sis projectes per a cada municipi”. Així mateix, “no s’han determinat les prioritats i urgències de les diferents actuacions”.

A més, Mas ha assenyalat que “en una qüestió de ciutat tan important com aquesta no s’ha comptat amb la resta dels grups polítics del consistori per consensuar i determinar les inversions a sol•licitar, tal i com s’havia fet en altres convocatòries del PUOSC”.

Aquest programa de la Generalitat de Catalunya, de cinc anys de durada, subvenciona els projectes més importants dels municipis catalans aportant finançament a les principals actuacions de la legislatura. En la última convocatòria del PUOSC pels anys 2004-2007 la Seu va rebre més 1M €. Enguany, la previsió de l’import total de les subvencions se situa entorn dels 1,4 M € pels propers cinc anys.

Mas comenta que “la proposta presentada per l’equip de govern és massa extensa, inconcreta i no recull obres, que al nostre entendre son més prioritàries”.