Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés denuncia la pèrdua de la subvenció per a la piscina coberta de la Seu

El PSC-Progrés denuncia la pèrdua de la subvenció per a la piscina coberta de la Seu

L’equip de govern assegura que la Generalitat s’ha compromès a atorgar un nou ajut econòmic a l’Ajuntament
Palau d'Esports
11/01/2008 19:47

El grup PSC-Progrés de la Seu d’Urgell ha denunciat en un comunicat de premsa que l'Ajuntament urgellenc ha hagut de renunciar a la subvenció de 700.000 euros atorgada pel Consell Català de l'Esport per a la construcció d'una piscina coberta.

El portaveu del grup PSC-Progrés de la Seu d'Urgell, Jordi Mas, s’ha mostrat crític pel fet que al maig del 2005 s'anunciés que la piscina estaria enllestida a finals del 2007 i que 'a dia d'avui encara no tenim el projecte ni els terrenys'. El grup també ha criticat que durant el 2007 el govern local 's'hagi gastat més de 3.000 euros en uns estudis geotècnics i topogràfics al Pla de les Forques, ja que no estava en condicions de cedir els terrenys necessaris per a construir la piscina coberta al costat de la zona esportiva'.
Segons Mas, “la falta de planificació i el retard en materialitzar nous projectes ens fa perdre oportunitats, temps i diners per a la nostra ciutat”.

Per la seva banda, des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Lluís Biosca, ha lamentat que des de l'oposició es vulgui 'provocar alarma' i ha explicat que la renúncia d’ajut 'ha estat un pas necessari' pel fet de no disposar dels terrenys i d'haver finalitzat el Pla d'Instal•lacions Esportives de Catalunya 2004-2007. No obstant això, Biosca ha afirmat s’ha aprovat un protocol en el qual l'ajuntament es compromet a demanar de nou la subvenció en el PIEC 2008-2011. Biosca assegura que el consistori urgellenc compta amb el compromís de la Generalitat que s'augmentarà el valor dels ajuts per a la construcció de la piscina coberta.

El nou equipament està previst que s’ubiqui al sector Sud 3, però els terrenys encara no són de propietat municipal.