Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés denuncia la saturació de les escoles de la Seu

El PSC-Progrés denuncia la saturació de les escoles de la Seu

El portaveu socialista, Jordi Mas, acusa l’equip de govern del col.lapse
Institut Joan Brudieu
14/09/2007 18:44

El grup PSC-Progrés de la Seu d'Urgell, que encapçala Jordi Mas i Ortega, ha denunciat aquest divendres en nota de premsa la saturació de les escoles de la Seu, de la qual responsabilitza l’equip de govern. En aquest sentit, el principal grup de l’oposició considera que la construcció de la tercera escola de primària i el segon institut s'han retardat perquè l'Ajuntament fa més de dos anys que havia de facilitar els terrenys i encara no ho ha fet. Jordi Mas ha recordat que el consistori encara 'no ha donat cap resposta al departament d'educació', tot i l’anunci de fer la cessió el pròxim ple municipal.

Jordi Mas Ortega també considera que la instal.lació dels mòduls prefabricats a la llar d'infants es podria haver evitat si s’haguessin fet les gestions necessàries. Segons ha comentat el portaveu socialista, 'hem deixat escapar durant tres anys la convocatòria per acollir-nos a la subvenció de la Generalitat per construir una nova llar d'infants, i això ha provocat que per primera vegada s'hagin d'instal•lar mòduls prefabricats’.

El PSC-Progrés ha expressat la seva preocupació pel fet que actualment, els col•legis públics de primària i l'Institut Joan Brudieu ja no poden acollir més alumnes a causa de la massificació a totes les seves aules. A l'Institut, aquest any hi ha més de 900 alumnes matriculats, convertint-se en el segon centre de secundària amb més estudiants de tota la demarcació de Lleida. D’altra banda, a la llar d'infants s'hauran d'instal•lar mòduls prefabricats per tal de no deixar fora més de 30 famílies que s’havien quedat sense plaça.