Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés proposa una rampa d'accés dins del Parc del Segre

El PSC-Progrés proposa una rampa d'accés dins del Parc del Segre

El pas superaria el canal de competició d'aigües braves. Complementaria la construcció d'un ascensor a les escales de l'Adoberia
Parc del Segre - Pont del canal d'aigües braves
21/12/2007 13:03

El grup del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposa que s’encarregui el projecte per a la construcció d’una rampa en el pont principal que travessa el canal del Parc Olímpic del Segre. La proposta, que es presentarà al plenari de dijous vinent, també vol que es faci coincidir l’obra del pont amb la construcció de l’ascensor previst a les escales de l'Adoberia, que facilitarà l’accés entre el centre històric de la Seu i el Parc.

Segons el PSC-Progrés, la rampa millorarà l’accés de persones amb mobilitat reduïda i cotxets quan l’ascensor sigui una realitat. El portaveu socialista, Jordi Mas Ortega, destaca que “ja s’ha redactat el projecte per a la construcció d’un ascensor per facilitar l’accés fins al parc i ja es disposa del finançament”. Mas també comenta que “una vegada estigui construït el nou ascensor els vianants es continuaran trobant la barrera arquitectònica del pont amb escales que creua el canal i que dificulta l’accés a les instal•lacions del complex esportiu”.

El portaveu de Progrés acaba dient que cal “planificar la coincidència de les obres de la rampa del pont amb les obres de l’ascensor per tal que es solucioni definitivament l’accés des del centre històric”.