Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés reclama una nova reunió urgent del Patronat del Sant Hospital

El PSC-Progrés reclama una nova reunió urgent del Patronat del Sant Hospital

Mas creu que hi ha un deteriorament de serveis del centre hospitalari. Ausàs demana a l’oposició que no polititzi la sanitat urgellenca
Hospital de la Seu d'Urgell
12/02/2008 09:25

El PSC-Progrés de la Seu d’Urgell ha demanat públicament que es reuneixi abans no acabi la setmana vinent el Patronat del Sant Hospital. El portaveu socialista, Jordi Mas Ortega, justifica la petició “pel deteriorament d’alguns serveis del centre mèdic, en àrees com radiologia o quiròfans, i pel fet que part d’una de les plantes de l’equipament va estar tancada durant tot el mes de desembre”.

Mas va instar ahir el president de l’ens i també alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, i al tinent d’alcalde, Albert Batalla, a “reunir el Patronat perquè prengui decisions importants, ja que en nou mesos només s’ha convocat la junta en dues ocasions”. El Patronat es reunia durant les anteriors legislatures un cop cada mes.

El principal grup de l’oposició s’ofereix a treballar conjuntament “per aconseguir resoldre els problemes d’un servei públic que ha de ser de qualitat, de tots i per a tots”. Tot i això, Mas es mostra crític amb alguns aspectes de l’actual funcionament del centre. “Fa més d’una any que els quiròfons estan acabats i no hi ha data per saber quan seran operatius”, cita com a exemple.

El president del Sant Hospital, Jordi Ausàs, es mostra ahir “sorprès” per la sol.licitucd socialista ja que “Jordi Mas és membre de la Fundació del Sant Hospital i sap que la periodicitat de les trobades la decideix el patronat mateix”. Ausàs ressaltar que “l’encert de l’equipament sanitari de la Seu és que al llarg dels anys no s’hi ha fet política”. En aquest sentit, el també alcalde urgellenc ha demanat al principal grup de l’oposició que no politizi la sanitat urgellenca.

Per Jordi Ausàs, “no és comprensible que es demani a través dels mitjans de comunicació una reunió del patronat, quan és més senzill plantejar-ho directament a l’alcalde o al gerent”. Finalment, assegura que la reunió del Patronat del Sant Hospital es farà durant aquest mes, tal i com estava acordat.