Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés sosté el seu pla perquè l'Ajuntament respongui a la crisi

El PSC-Progrés sosté el seu pla perquè l'Ajuntament respongui a la crisi

El grup socialista manté com a prioritat la congelació dels impostos i dels sous dels regidors Mas critica el cost del nou local de la Mancomunitat, la Volta Ciclista i el fanal de la plaça Catalunya
PSC-Progrés - Roda de premsa
01/10/2008 11:40

El PSC-Progrés ha defensat novament aquest dimecres la seva proposta de deu mesures perquè l'Ajuntament s'adapti a l'actual crisi econòmica. El primer grup de l'oposició manté com a prioritat la congelació dels impostos per a l'any 2009 i també dels salaris dels regidors.

El portaveu del PSC-Progrés, Jordi Mas Ortega, defensa que en altres ocasions ja hi ha hagut acords per congelar aquestes partides, com per exemple el 1994, el 1997 i el 2002. Mas demana a l'equip de govern que prengui decisions en relació a la crisi.

La formació socialista explica la proposta en el butlletí intern que ha presentat en roda de premsa. A l'informatiu també es critica la despesa d'algunes inversions recents, com ara el nou local de la Mancomunitat d'Escombraries, que tindrà un cost total de 740.000 euros, dels quals 590.000 són per a la compra del local. D'altres partides que l'oposició considera mal invertides són la Volta Ciclista a Catalunya (45.000€), el fanal de la plaça Catalunya (30.000), la tarima de la Festa Major (40.000), el concert de l'Orquestra de la Ràdio d'Hongria (27.000) i els estudis sobre l'estat econòmic i els llocs de treball, que sumen prop de 60.000 euros.

En aquest mateix àmbit, l'oposició critica que, en l'actual situació, l'Ajuntament destini 52.500 euros al sou del tinent d'alcalde d'Urbanisme, 36.000 al de la regidora de Serveis Socials i 36.000 més al de la regidora de Joventut i Festes, que treballen per al consistori a dedicació completa. En aquest àmbit, Progrés recorda que la despesa de personal ha passat del 3,6 milions del 2003 als 6,2 milions actuals.

En el butlletí també es fa referència a l'inici de curs amb mòduls prefabricats als centres educatius del municipi i a la sol.licitud de replantejar la Festa Major.