Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia oferta nou tallers d'iniciació a la informàtica i les TIC

El Punt Òmnia oferta nou tallers d'iniciació a la informàtica i les TIC

Els cursos facilitaran l'aprenentatge en la utilització del correu electrònic, internet, Movie Maker o xarxes socials, entre d'altres Les inscripcions on-line seran dilluns i dimarts vinent i les presencials es podran fer els dies 6 i 7
Punt Òmnia - Taller Cartells
30/08/2012 10:52

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitza per a la pròxima tardor un total de nou tallers d'iniciació a la informàtica i les Tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC). Els cursos començaran a partir del 17 de setembre.

L'oferta se centra en la utilització del correu electrònic (dimarts, 16 a 17 h), la creació de blocs personals (dimecres, 17 a 18 h) o bé la introducció a les xarxes socials (divendres, 11 a 12 h). Així mateix, els tallers orientaran sobre la creació de pel.lícules amb Movie Maker (dilluns, 11 a 12), fulls de càlcul amb Excel i Calc (dilluns, 16 a 17 h) i àlbums digitals Hofmann (dijous, 10 a 11 h). Per últim, es proposen cursos sobre Gimp (dilluns, 17 a 18 h), Internet amb Firefox (dimecres, 11 a 12 h) o Dropbox i aplicacions on-line (dijous, 16 a 17 h).

Les inscripcions (una per persona i curs) es podran fer on-line els dies 3 i 4 de setembre, a partir de les nou del matí. Al mateix Punt Òmnia, situat al Centre Cívic l'Escorxador, hi ha un punt de suport per realitzar les peticions.

Pel que fa a les matriculacions presencials es podran formalitzar els dies 6 i 7 de setembre a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Per a més informació, cal trucar al telèfon 973 35 30 08 i demanar per Ester Collado, responsable del Punt Òmnia.