Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Jove Actiu informa sobre les beques de l'Alt Pirineu, Aran i Solsonès

El Punt Jove Actiu informa sobre les beques de l'Alt Pirineu, Aran i Solsonès

El termini de presentació de les sol.licituds finalitzarà l'1 de març
Punt Jove Actiu
01/02/2008 17:48

Des de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa s’ha obert la convocatòria d’Ajuts per a estudiants universitaris de les comarques de l’Alt Pirineu, Aran i Solsonès (APA). Els ajuts s’atorgaran a estudiants que estiguin matriculats en una universitat del sistema universitari català i que compleixin els requisits establerts a la convocatòria.

Per a sol•licitar aquests ajuts, els estudiants hauran de complimentar l’imprès de sol•licitud i, juntament amb la documentació requerida, presentar-lo a la seu de l’AGAUR (Via Laietana, 28, 2a planta. Barcelona) o a través de la web.

Per a recollir els impresos, i informar-vos de tot el procediment, podeu adreçar-vos al Punt Jove Actiu, Plaça del Carme, 1 de la Seu d’Urgell, de dimarts a divendres d’11 a 14 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. També per telèfon 973.35.53.65, o bé, a través de la web: www.puntjoveactiu.cat , des de la qual podeu fer tots els tràmits telemàticament.

El termini de presentació de les sol•licituds s’iniciarà el pròxim dia 1 de febrer de 2008 i finalitzarà el dia 1 de març de 2008.

Mireia Pellicer, consellera comarcal de Joventut valora molt positivament que finalment hagin convocat les beques, “ja que molts joves alturgellencs s’hi podran acollir”. Per l’altra banda, remarca que “l’entrada de la comarca del Solsonès en aquestes beques aporta molts beneficis per aquestes comarques, tants distants dels nuclis universitaris”.