Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu clou el curs amb el lliurament de 219 diplomes

El Punt Òmnia de la Seu clou el curs amb el lliurament de 219 diplomes

Enguany s'ha consolidat el projecte Òmnia Kids. El centre ofereix cada any formació en noves tecnologies per a uns 300 alumnes de totes les edats
Cloenda del curs 2016-2017 del Punt Òmnia
27/06/2017 17:53

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest dimarts al matí un total de 219 diplomes als urgellencs i urgellenques d’edats diverses que han participat en els tallers sobre noves tecnologies oferts durant el curs 2016-2017. L'acte ha comptat amb la participació de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives; la directora de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Elisa Farré, i la dinamitzadora de l’espai, Ester Collado.

En la seva intervenció, Batalla ha remarcat que “és una sort poder disposar d’un espai formatiu com el Punt Òmnia, del qual n’estem molt satisfets perquè està realitzant una tasca no només formativa sinó també social molt important”. De la seva part, Vives ha volgut destacar la feina que realitza el Punt Òmnia amb diferents col·lectius, als quals adapta la formació a les seves necessitats o perfils professionals. Vives ha manifestat que “enguany hi ha hagut una embranzida molt important cap a les persones que han arribat a aquest espai a través del SOC” i ha subratllat “el valor afegit de detecció de necessitats de la ciutadania", tot aportant suport tècnic però també "més important, aportació en valors mitjançant el tracte humà i integrador de l'Ester Collado”.

Un altre àmbit que ha treballat el Punt Òmnia és el projecte Òmnia Kids, adreçat a infants amb trastorn de l'espectre autista, que el curs passat es va iniciar com a prova pilot i que aquest any ha aconseguit consolidar-se, ja que ha obtingut la col·laboració voluntària d’entitats i empreses de la Seu. La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones ha explicat que aquest pla ha aconseguit una subvenció important “que permetrà fer créixer aquest projecte i s’hi puguin sumar més professionals”. Aquesta iniciativa es porta a terme amb la col·laboració del Consorci d’Atenció a les Persones, a través del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç).

Ester Collado ha fet un agraïment tots els participants que “amb el seu esforç i les seves ganes d’aprendre fan possible el projecte Òmnia a la Seu d’Urgell”. El centre, que fa 14 anys que funciona, té uns 300 alumnes cada any.

Dos nous cursos aquest estiu

Aquest estiu, el Punt Òmnia de la Seu ofereix dues noves propostes formatives: un taller adreçat a majors de 65 anys, el mes d’agost, i un monogràfic de fotografia per a joves, amb una sessió teòrica i una sortida per aprendre a fer fotografies de nit.