Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura els diplomes del curs 2018-2019

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura els diplomes del curs 2018-2019

Els tallers, que han comptat amb 256 participants, tenen com a objectiu afavorir la inclusió social a través de les noves tecnologies

Lliurament de diplomes del Punt Òmnia (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Lliurament de diplomes del Punt Òmnia (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
18/06/2019 14:30

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimarts l’acte de lliurament de certificats a les 256 persones que han participat en els tallers sobre noves tecnologies del curs 2018-2019. L’acte l'ha presidit l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, que ha estat acompanyat de la directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat, Elisa Farré, i la dinamitzadora del Punt Òmnia a la nostra ciutat, Ester Collado. En total s'han entregat 224 diplomes.

En el transcurs de l’acte, Jordi Fàbrega ha felicitat tots els usuaris del Punt Òmnia. “És molt important la tasca que porta a terme aquest espai a la nostra ciutat, però també l'interès dels ciutadans per voler aprendre", ha indicat. Així mateix, Fàbrega ha remarcat que les TIC ajuden a la inserció laboral.

El Punt Òmnia de la Seu va impartir durant el 2018 un total de 38 tallers, mentre amb el que portem d’any se n’han fet 23. Pel que fa al nombre de participants, des del mes de gener al mes de juny d’enguany, el Punt Òmnia ja compta amb 186 participants actius, i s’hi han realitzat prop de 3.000 usos.  

Val a dir també que el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell també segueix treballant aquest any amb col·lectius de persones amb altres capacitats provinents del Taller Claror, el Centre de Dia de Salut Mental o participants del projecte impulsat des d’aquest espai per a infants amb trastorns de desenvolupament, l'Òmnia Kids.

20 anys de Xarxa Òmnia

La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat. Aquesta iniciativa celebra enguany 20 anys de funcionament. Es tracta d'un programa universal d’intervenció social que, utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat.

Òmnia ofereix espais i equipaments d’utilització pública i compta amb el suport d’un professional, que dinamitza l’espai i assessora les persones usuàries del Punt. El paper del dinamitzador/a és fonamental per desenvolupar el programa a cada territori i aconseguir que cada Òmnia sigui un espai d’acolliment, d’informació, d’aprenentatge, de socialització i de participació en la comunitat.

Mostrar formulari de contacte