Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix 7 nous tallers de competències digitals

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix 7 nous tallers de competències digitals

Els cursos estan adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es podran fer per Internet o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
Punt Òmnia de la Seu
03/09/2019 13:50

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell oferirà aquesta tardor 7 nous tallers gratuïts de competències digitals adreçats a totes les edats. Les classes està previst que comencin la setmana del 23 de setembre.

L'oferta inclou un curs de correspondència digital per aprendre a gestionar el correu electrònic (Gmail, Yahoo, Outlook), que es farà els dilluns de 10 a 11 hores. També està programat un taller d'Instagram, per saber fer un ús correcte de l'aplicació. En aquest cas les classes seran els dilluns d'11 a 12 del migdia. La utilització dels telèfons mòbils intel·ligents s'ensenyarà en una altra proposta, els dilluns de les 16 a les 17.30 hores.

Altres opcions són el curs per aprendre a crear un calendari del 2020 personalitzat, que tindrà lloc els dimarts de 15.30 a 17 hores, o un altre sobre nocions sobre Impress i Canva, per aprendre a fer presentacions i cartells, els dimecres d'11 a 12 del migdia. Així mateix, està previst fer una formació per conèixer els avantatges del Núvol i treure'n el màxim rendiment (Dropbox, Google Drive, iCloud, OneDrive), els dijous de 15.30 a 17 hores, i un taller sobre estimulació cognitiva, els divendres de 10 a 11.30 hores.

Dates per inscriure's

Les inscripcions en línia podran fer-se el 9 i 10 de setembre, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. Les dates per a les inscripcions presencials seran el 12 i 13 de setembre a partir de les 9 del matí, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a l'Ajuntament urgellenc.