Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell proposa 4 tallers gratuïts de competències digitals per a aquesta tardor

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell proposa 4 tallers gratuïts de competències digitals per a aquesta tardor

Les inscripcions en línia seran els dies 7 i 8 de setembre. Els tallers, que en principi seran presencials, s’iniciaran a partir de l’1 d’octubre
Tallers al Punt Òmnia de la Seu - Tardor 2020
01/09/2020 11:04

Els dies 7 i 8 de setembre es podran formalitzar les inscripcions de manera telemàtica per poder participar dels 4 nous tallers gratuïts de competències digitals que ha organitzat el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell per a aquesta tardor. Les classes tindran lloc de manera presencial a l’espai Òmnia, però també estan pensats per poder fer-los en línia si fos necessari per la situació epidemiològica.

Els tallers són:

  • Instagram: aprendre a fer un ús correcte de l’App Instagram. Els dilluns de 16 a 17 hores.
  • Calendaris: aprendre a crear un calendari 2021 personalitzat. Els dilluns de 17 a 18 hores.
  • Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment. Els dimarts de 15.30 a 17 hores.
  • Mou-te pel mòbil: cal portar telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) personal per aprendre a fer-lo anar. Els dijous de 15.30 a 17 hores.

5 places per taller

Cal remarcar que en aquesta ocasió s’ha hagut de reduir el nombre de places dels tallers, per tal de poder complir amb la distància de seguretat i la higiene que recomana el PROCICAT amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19. Per aquest motiu, cada taller compta amb 5 places i només es podrà fer una inscripció per persona.

Les inscripcions s'obriran a les 9 del matí, els dos dies previstos (dilluns i dimarts vinent), i s’hauran de fer a través del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions.

Val a dir també que aquelles persones que necessitin fer la seva inscripció de forma presencial, per manca de recursos materials o personals, podran demanar cita prèvia tot trucant al Punt Òmnia (973 353 008) per poder formalitzar-la amb el suport de la dinamitzadora d’aquest servei.

Els tallers començaran el dia 1 d’octubre. Cal recordar que el Punt Òmnia continua paral·lelament amb les formacions i col·laboracions amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Centre Claror i ÒmniaKids.