Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i l'Oficina Jove reobren al públic aquest dimarts

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i l'Oficina Jove reobren al públic aquest dimarts

Fins a nou avís, ambdós serveis atendrà presencialment al matí, però amb cita prèvia i amb l'obligació de portar mascareta. El centre tecnològic manté l'assessorament en línia
25/05/2020 14:40

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell, reobrirà al públic aquest dimarts 26 de maig, amb totes les mesures de seguretat. Aquest equipament oferirà un circuit intern per evitar encreuaments entre usuaris i posarà a disposició gel hidroalcohòlic a les persones que hi entrin. 

Tot coincidint amb l’inici  de la Fase 2 de desescalada, el Punt Òmnia donarà suport i assessorament als usuaris que ho necessitin i impartirà tallers de manera virtual fins a nou avís. En cas d’alguna necessitat de tipus presencial caldrà trucar al telèfon 973 350 010, extensió 8017 o enviar un correu electrònic a laseu@xarxaomnia.gencat.cat per demanar cita prèvia.

L’horari d’obertura al públic serà de les deu del matí a una del migdia, sempre sota cita prèvia. A les tardes, restarà tancat. Per accedir al Punt Òmnia cal portar obligatòriament mascareta. En cas contrari, no s'hi podrà accedir.

Activitat telemàtica

Els tallers telemàtics que s’estan duent a terme aquests dies es continuaran impartint de manera telemàtica fins a final de curs. D’altra banda, remarcar que no tindrà lloc cap taller de manera presencial. Davant l’actual situació de crisi sanitari, enguany el Punt Òmnia no podrà organitzar la festa de final de curs, però les persones que hagin seguit els tallers rebran igualment el seu certificat d’aprofitament via correu electrònic. Als participants que no tinguin correu electrònic se’ls trucarà per telèfon per dir-los com han d’anar a recollir-lo.

El Punt Òmnia seguirà informant de les novetats i canvis que es vagin produint a través de notes de premsa, xarxes socials i correu electrònic.

De la seva part, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU), que també està ubicada al Centre Cívic l'Escorxardor, reobrirà igualment demà dimarts. De moment funcionarà de dilluns a divendres, també de les deu del matí a la una del migdia. Val a dir, però, que només s’atendrà de manera presencial les persones que hagin demanat cita prèvia. Per obtenir dia i hora cal trucar al 973 355 608, enviar un WhatsApp al 607 866 902 o bé enviar un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat

Els usuaris que vagin presencialment a aquest equipament juvenil, com a la resta de serveis municipals, cal que portin mascareta. L’OJAU també restarà oberta en línia, per internet, de les 8 del matí a les 3 de la tarda.

  • Reobertura parcial del Punt Òmnia de la Seu
  • Reobertura parcial de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell