Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu inicia el nou curs amb 6 tallers de competències digitals

El Punt Òmnia de la Seu inicia el nou curs amb 6 tallers de competències digitals

La inscripció per internet serà els dies 5 i 6 de setembre a partir de les 9 del matí; i de manera presencial, el 12 i 13 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament
Punt Òmnia - Tardor 2018
29/08/2018 13:57

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell iniciarà el nou curs amb 6 tallers gratuïts de competències digitals, adreçats a persones de totes les edats. Tots aquests tallers començaran la setmana del 17 de setembre.

En aquesta nova temporada es tornarà a impartir el taller d’estimulació cognitiva que té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes que van des del càlcul, el llenguatge, relacionar, memòria biogràfica, així com també jocs on-line que van des de sopa de lletres, torres de hanoi, passant per les 7 diferències, briantraining, entre d’altres.

Aquest taller, que pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals, està adreçat tant a persones majors de 65 anys com a persones adultes en general. 

Els 6 tallers:

  • Primers passos-processadors de text: iniciació a la informàtica, adreçat a persones amb nivell 0. Els dilluns, de 10 a 11.30 hores.
  • Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment. Els dilluns, de 16 a 17.30 hores.
  • Calendaris: aprendre a crear un calendari 2019 personalitzat. Els dimarts, de 15 a 16 hores.
  • Àlbums digitals: llibres creats amb Hofman, Pixum o Fotoprix. Els dimarts, de 16 a 17 hores (s’aconsella que les persones que tinguin ordinador portàtil el portin a classe).
  • Fotografia digital: aprendre a fer fotos amb el mòbil o càmera, descarregar-les i saber tot allò que es pot fer amb elles (cal porta mòbil/o càmera). Els dimecres, d’11 a 12 hores.
  • Mou-te pel mòbil: aprendre a fer anar el telèfon intel·ligent (cal portar el mòbil). Els dijous, de 15 a 16.30 hores.

Inscripcions

Les dates d'inscripció en línia són el 5 i 6 de setembre, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d'inscripció de manera presencial seran els dies 12 i 13 de setembre a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 17 de setembre de 2018.