Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia i el Servei d’Atenció Diürna (SAD) donen a conèixer el projecte 'Trepitjant Països'

El Punt Òmnia i el Servei d’Atenció Diürna (SAD) donen a conèixer el projecte 'Trepitjant Països'

El treball trimestral s'ha presentat aquest dimecres a familiars i amics. La iniciativa ha permès als joves descobrir altres cultures
Presentació del projecte 'Trepitjant països' (Foto: Ajuntament de la Seu)
11/04/2019 14:05

La Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimecres a la tarda l’acte de presentació del treball 'Trepitjant Països', en què hi han participat prop d’una quinzena de nens i nenes usuaris del Servei d'Atenció Diürna (SAD), amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys. Els participants han comptat amb el suport de la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado, i les educadores del SAD, Jenny Vásquez Sánchez i M. Teresa Jové.

Els joves han centrat la seva tasca trimestral en el mapa de Peters, que dóna als continents l’extensió geogràfica que els pertany i col·loca l’equador on realment toca. Amb l’elaboració del projecte, els participants han conegut la realitat de diferents països, tot comparant-los amb el nostre entorn. L'estudi s’ha centrat en l’educació, la gastronomia, les tradicions, els jocs, el gènere, els drets de la dona i la natalitat.

Els objectius de la iniciativa han estat que els nens i nenes aprenguin a desenvolupar la crítica constructiva, conèixer altres cultures, treballar la perspectiva de gènere, el reforç acadèmic, aprendre a treballar amb diferents eines TIC i fer-ne un bon ús, aprendre a organitzar-se i fer una presentació pública, desenvolupar l’autonomia personal i respectar les idees i el treball de la resta del grup.