Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia ofereix nous tallers de competències digitals

El Punt Òmnia ofereix nous tallers de competències digitals

Les inscripcions en línia es poden fer el 19 i 20 de setembre a partir de les 9 del matí. Les inscripcions presencials seran els dies 21 i 22 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu
Nous tallers al Punt Òmnia
15/09/2016 12:15

El Punt Òmnia ofereix per aquesta tardor set nous tallers gratuïts de competències digitals, de temàtiques diverses i adreçats a totes les edats. Tots els cursos començaran la setmana del 26 de setembre de 2016.

L'oferta inclou les propostes "Mou-te pel mòbil (Aprèn a fer anar el teu mòbil-smartphone)", els dilluns d’11 a 12 hores; "Àlbums de família (llibres creats amb Hofmann, Pixum o Fotoprix)", els dilluns de 16 a 17 hores; "Fes xarxa! (xarxes socials i Skype)", els dilluns de 17 a 18 hores; "GIMP (retoc d’imatges)", els dimarts de 15 a 16.30 hores; "Economia casolana (fulls de càlcul)", els dijous de 15 a 16 hores; "En un núvol (Dropbox, Drive, Icloud, Skydrive)", els dijous de 16 a 17 hores, i "Primers passos-processador de text (iniciació a la informàtica", els divendres de 10 a 11.30 hores, adreçat a persones amb nivell 0.

Les dates per inscriure's a través d'Internet són el 19 i 20 de setembre, a partir de les 9 del matí. Els tràmits de forma presencial es podran dur a terme els dies 21 i 22 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. En relació amb les inscripcions en línia, el Punt Òmnia disposarà de personal de suport per poder-les formalitzar al mateix centre. S'admetrà només una inscripció per persona i curs. 

Les persones que tenen ordinador portàtil el podran portar a l'aula.