Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia oferta nous tallers de competències digitals

El Punt Òmnia oferta nous tallers de competències digitals

El centre ensenya l'ús de Google Fotos, processador de text, 'smartphones', correspondència i tauletes. Les inscripcions es poden fer durant la setmana vinent
Punt Òmnia - Hivern 2017
10/01/2017 17:35

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitza per aquest hivern un total de 5 nous tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats. Segons ha informat l'Ajuntament, les propostes són:

  • Google Fotos: per aprendre a fer anar l’aplicació que t’ajuda a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dilluns, d’11 a 12 hores.
  • Primers passos-processador de text: iniciació a la informàtica adreçat a persones amb nivell 0. Els dilluns, de 16 a 17.30 hores.
  • Mou-te pel mòbil: per  aprendre a fer el mòbil (smartphone). Els dimarts d’15 a 16 hores.
  • Correspondència digital: per aprendre a gestionar el correu electrònic. Els dimarts de 16 a 17 hores.
  • Tauletes tàctils: per aprendre a fer anar una tauleta i treure-li el màxim rendiment. Els dijous, de 15 a 16 hores.

Les dates d'inscripció en línia són dilluns i dimarts vinent, dies 16 i 17, a partir de les 9 del matí, a través de l'apartat de tràmits del web de l'Ajuntament. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia. Les dates d'inscripció presencial seran els dies 18 i 19 de gener a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Es farà només una inscripció per persona i curs. Tots els tallers començaran la setmana del 30 de gener.