Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Sant Hospital rep la Creu d'Anna Maria Janer

El Sant Hospital rep la Creu d'Anna Maria Janer

La recepció, aquest dimecres al migdia, és oberta a treballadors del centre i veïns És un dels actes previs a la beatificació de dissabte a la Catedral
Anna Maria Janer
04/10/2011 17:52

El Sant Hospital de la Seu rebrà aquest dimecres al migdia la Creu de l’Amor i el Servei de la Mare Janer. La recepció forma part dels actes previs a la beatificació de la religiosa urgellenca, que s'oficiarà dissabte a la Catedral de Santa Maria.

L'acte serà a 3/4 de 2 i és obert al personal que treballa a l’hospital i a la ciutadania. Es preveu l’assistència dels representants del Patronat del Sant Hospital, encapçalats per la regidora de Salut, Montserrat Bonet; els principals responsables del centre i la superiora de la comunitat de la Sagrada Família, Visitación Lorenzo.

Dos membres del personal sanitari es desplçaran al Convent de la Punxa a buscar la creu que lliuraràn a la germana Lorenzo. Més tard es faran unes paraules d’acolliment per part dels assistents.

La creu ha pelegrinat pels centres assistencials i de formació de la Congregació de la Sagrada Família arreu de Catalunya. Divendres será present en la Vetlla de pregària a la Catedral. Des del Bisbat d'Urgell se la considera com un símbol del fet que "la vida ha de ser tota de donació envers els altres, especialment els pobres i els marginats". Conté escenes amb els moments més significatius dels actes de donació i servei d'Anna Maria Janer.