Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Sedis Bàsquet permetrà l'entrada de socis als partits del Cadí La Seu amb reserva prèvia

El Sedis Bàsquet permetrà l'entrada de socis als partits del Cadí La Seu amb reserva prèvia

La cabuda màxima serà del 40% de la grada del Palau d'Esports i cada espectador tindrà assignat un seient. L'entitat urgellenca organitza unes jornades de portes obertes per a infants que es vulguin iniciar en el bàsquet
Partit amistós entre el Cadí La Seu i el Toulouse Métropole, la setmana passada
16/09/2020 10:20

Els aficionats del Cadí La Seu podran tornar a veure els partits de l'equip al Palau d'Esports tot coincidint amb l'inici de la Lliga Femenina, prevista per a aquest dissabte dia 19 amb el debut contra el Casademont de Saragossa. Tot i això, la cabuda a les grades del Palau d'Esports serà de només un 40% dels seients, per garantir la distància entre espectadors.

Aquesta limitació per complir amb les mesures de prevenció del coronavirus en recintes tancats fa que no puguin accedir-hi a tots els partits el 100% dels socis. Per això, el club ha creat un sistema de reserva prèvia per poder accedir als partits. En aquest sentit, l'entitat ha confirmat que de moment només podran accedir al Palau els socis, i que hauran de seguir aquestes instruccions:

  • Reserva prèvia als partits fins dijous de la mateixa setmana (l’enllaç per fer la reserva el trobareu al final d’aquesta nota).
  • S’assignarà seient nominatiu al soci que ho demani seguint l’ordre de reserva.
  • El soci que no tingui accés en el partit sol·licitat, tindrà preferència pel següent partit.
  • Si un soci reserva i no acudeix el dia de partit, caurà de la llista de preferència pel següent partit.
  • Accés de menor d’edat acompanyant de soci fins als 7 anys (No podrà ocupar cadira).
  • No es podrà entrar al Palau d’Esports amb el carnet o en nom d’un altre soci.
  • L’accés al Palau es tancarà a l’inici del partit i no es podrà sortir de la instal·lació fins a la finalització d’aquest.
  • És obligatori portar el DNI per accedir al partit.

Tot coincidint amb aquest anunci, el Sedis Bàsquet ha recordat que a la seva pàgina web disposa d'un formulari per a tots els aficionats que es vulguin donar d'alta com a socis o bé per als socis que vulguin actualitzar les seves dades.

En el cas del primer partit de lliga, previst per a aquest dissabte a les 8 del vespre, el procés de reserva es pot tramitar des d'avui dimecres i fins divendres (18 de setembre) a les 2 de la tarda. En cas que posteriorment es volgués cancel·lar la reserva, caldrà avisar amb prou antelació al correu secretaria@sedisbasquet.com o bé trucant al 973352072.

Portes obertes

D'altra banda, el Sedis Bàsquet ha iniciat aquest dimarts les seves dues setmanes de Portes Obertes, pensades per ajudar infants interessats en el bàsquet a introduir-se en aquest esport i, si s'escau, incorporar-se a l'Escola de Bàsquet o bé als equips de base.

L'activitat, oberta a totes les famílies, s'adreça a nens i nenes nascuts entre l'any 2013 i el 2016. Les sessions es duran a terme al llarg d'aquesta segona quinzena de setembre, els dimarts i dijous de les 6 a les 7 de la tarda, al Palau d'Esports.