Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Sedis Hidrology venç a la pista de l'AE Collblanc (63-74)

El Sedis Hidrology venç a la pista de l'AE Collblanc (63-74)

Els urgellencs ocupen ara la 9a posició de Primera Catalana, amb un balanç de 8-9. El Sedis Caditours tornarà a jugar enguany la Minicopa
10/02/2020 10:20

El Sedis Hidrology segueix avançant cap a l'objectiu de la permanència i aquesta darrera jornada ha aconseguit una valuosa victòria a la pista d'un rival directe, l'AE Collblanc (63-74). Això permet al sènior masculí urgellenc situar-se just per davant d'aquest equip a la classificació, tot i que els de l'Hospitalet de Llobregat tenen un partit pendent.

Tot i que el matx va començar amb diverses alternances al marcador, el Sedis ja va acabar el primer quart amb 19-17 i va agafar confiança de cara a buscar la victòria. Després del descans, al qual es va arribar amb un igualat 30-31, el conjunt de David Vallvé va prendre el control del partit i va agafar un avantatge de set punts (46-53) que va eixamplar fins al 48-65 a l'inici de l'últim quart. El Collblanc va escurçar la distància als últims minuts però ja no va poder impedir la victòria urgellenca, tot i els 27 punts anotats pel jugador local Daniel Pérez. Pel bloc blanc-i-blau el màxim anotador va ser Santi Rodrigo, amb 16 punts.

Després d'aquesta dissetena jornada, el Sedis Hidrology ocupa la 9a posició del grup 2 de Primera Catalana, amb un balanç de 8-9. El cap de setmana vinent hi ha jornada de descans i el proper partit serà el 22 de febrer, al Palau d'Esports, contra el Vedruna Gràcia.

Uni Girona, Casablanca i Al-Qázeres, rivals del Sedis Caditours

D'altra banda, l'equip infantil femení de la Seu, el Sedis Caditours, tornarà a jugar aquesta temporada la Minicopa, el torneig per a equips de base de clubs de la Lliga Femenina que se celebra cada any tot coincidint amb la disputa de la Copa de la Reina.

Aquest dijous passat es va fer el sorteig de la primera fase i el Sedis Cadítours ha quedat enquadrat al grup A, en el qual tindrà com a rivals l'Spar Citylift Girona, el Mann Filter Casablanca i el Nissan Al-Qázeres. Al grup B hi haurà Lointek Gernika, Quesos El Pastor, La Laguna Tenerife i Durán Maquinaria Ensino. Els dos altres grups estaran formats per tres equips cadascun: al C hi seran Perfumerías Avenida, RPK Araski i IDK Gipuzkoa; i al D, València, Pajariel Bembibre i Campus Promete.

La Minicopa es jugarà a Salamanca del 5 al 8 de març, en les mateixes dates en què el Cadí La Seu jugarà la Copa. Als quarts de final, el sènior femení urgellenc es mesurarà a l'altre classificat català, l'Spar Citylift Girona.

• Sedis Hidrology 2019-2020 (Foto: Sedis Bàsquet)