Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Sedis Mausa comença amb bon peu la Lliga EBA

El Sedis Mausa comença amb bon peu la Lliga EBA

L’equip de Carles de Bofarull s’ha imposat a l’UGT Aragó (66-78) El Cadí la Seu guanya el Mann Filter (73-60) en l’amistós de presentació oficial dels equips del Sedis Bàsquet
Presentació Sedis Mausa
22/09/2008 10:41

El Sedis Mausa ha començat amb bon peu la Lliga EBA. L’equip dirigit per Carles de Bofarull ha aconseguit una victòria davant l’UGT Aragó, en la primera jornada a la categoria, després de l’ascens aconseguit la temporada passada.

El partit, que va finalitzar amb un marcador de 66 a 78, va començar amb molta igualtat en el primer quart, tot i que en els dos últims minuts dues bones accions defensives i dos triples van establir un 11-21. En el segon quart els de la Seu van fer un gran joc i van acabar amb un 23-39. En el tercer i últim període el Mausa es va relaxar en defensa, però l’Aragó no va poder superar-los.

La pròxima jornada el Sedis Mausa s’enfrontarà al Viladecans.

D’altra banda, en el seu partit de presentació oficial davant l’afició urgellenca, el Cadí la Seu ha superat amb comoditat el Mann Filter Saragossa (73-60). El pavelló, ple de gom a gom, va poder gaudir del joc de l’equip de Víctor Lapeña, que en el matx de pretemporada va exhibir les seves possibilitats. El Mann Filter serà un dels equips que es trobarà el Cadí a la Lliga Femenina.

El Sedis Bàsquet va presentar dissabte els seus 15 equips d’aquesta temporada.