Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Sedis ofereix la renovació a Bernat Canut com a entrenador del Cadí La Seu

El Sedis ofereix la renovació a Bernat Canut com a entrenador del Cadí La Seu

El club també aspira a mantenir el màxim possible de jugadores d'aquesta temporada. Pere Porta es mostra satisfet dels resultats en una campanya 2017-2018 en què la plantilla ha superat els contratemps
El Cadí La Seu, després de la victòria amb el Lacturale Art Araski (Sedis Bàsquet)
04/04/2018 11:30

El Sedis Bàsquet ja ha començat a preparar la temporada 2018-2019 del Cadí La Seu, després que el sènior femení urgellenc va completar aquest dissabte passat una nova campanya a la màxima categoria tot assolint sense problemes la permanència i quedant-se a les portes dels 'play-off' pel títol.

De moment, la primera passa per part de la junta directiva ha estat la de proposar a Bernat Canut la continuïtat com a entrenador de l'equip. En una entrevista a RàdioSeu, el president del Sedis Bàsquet, Pere Porta, s'ha mostrat molt satisfet amb la feina duta a terme per Canut, de qui conclou que "se'n ha sortit molt bé", especialment tenint en compte les dificultats i imprevistos que va afrontar el Cadí a l'inici de la temporada. Canut, inicialment segon entrenador, va assumir la direcció de l'equip en substitució de Joan Carles Pié, que hi va haver de renunciar per recuperar-se d'una malaltia, i a la primera volta també va haver d'afrontar la marxa d'algunes jugadores i les lesions d'altres. Malgrat tot, la plantilla va respondre i ha signat un balanç equilibrat de 13 victòries i 13 derrotes "lluitant fins al final", segons ha destacat Porta.

Pel que fa a les jugadores, el Sedis ja ha conversat amb les que ja iniciaven les vacances de cara a saber la seva predisposició a continuar a la Seu. Pere Porta ha assegurat que totes les que han finalitzat la temporada tenen les portes obertes per renovar si ho desitgen, ja que el club té "voluntat de continuïtat" i prioritza "que tinguin ganes de ser-hi", si bé matisa que la decisió final sempre dependrà de la disponibilitat econòmica, basada en bona part en el suport dels patrocinadors, socis i anunciants. De moment, el club ja té assegurada la continuïtat d'Andrea Vilaró, Ariadna Pujol i Yurena Díaz, que encara tenen contracte en vigor. Amb la resta de jugadores es negociarà amb els respectius representants.

Seguir a l'elit

El dirigent del Sedis ha recordat que, per pressupost, el Cadí La Seu és un "equip modest" dins de la màxima categoria, per la qual cosa creu que cal valorar molt la classificació final. En aquest sentit, Pere Porta recorda que "la Lliga Femenina està pujant de nivell i, amb l'entrada de la televisió i de nous espònsors, ha despertat l'interès de clubs potents de la lliga masculina que ara hi volen tenir presència". Per això, Porta creu que cal seguir treballant per sumar nous espònsors i socis de cara a mantenir la ciutat a l'elit del bàsquet estatal.

Pel que fa a la resta del club, des de la junta valoren que a grans trets "tots els equips estan competint molt bé" i esperen també bons resultats en les classificacions finals, que s'han de definir al llarg de les properes setmanes.