Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El seguiment de la segona jornada de vaga de Correus baixa fins al 30%

El seguiment de la segona jornada de vaga de Correus baixa fins al 30%

20/12/2007 17:37

La segona jornada de vaga de Correus ha estat seguida per només un 30% dels treballadors a les comarques de la demarcació de Lleida, enfront del 60% que es va registrar aquest dimecres. Per segon dia consecutiu, la vaga ha estat més seguida pel personal de repartiment de correu que pel d'admissions. Així ho ha assegurat el responsable d'UGT a Correus, Ángel Ferrer, que ha afegit que no hi ha cap novetat en les negociacions entre el sindicat i l'empresa. L'aturada ha estat convocada per UGT i el Sindicat Lliure per reclamar millores en les condicions laborals dels empleats. La vaga continuarà aquest divendres, tal i com estava prevista, ja que de moment no s'ha avançat en les negociacions.

Ferrer ha reconegut que estan una mica desil·lusionats amb la manca de resposta de l'empresa davant les aturades, però confia que en els pròxims dies puguin avançar en les seves reclamacions.

La vaga s'ha convocat per reclamar una millora en la gestió de les bosses de contractació de personal, evitar que les baixes laborals justificades dels carters no suposi la retirada durant cinc o sis mesos d'un complement econòmic i la millora de les condicions dels cartes que treballen al món rural.

Ferrer ha explicat que aquest dijous tornaran a paralitzar el centre de tractament automatitzat situat a Barcelona que és el lloc des d'on surt el correu que després es distribueix a tot Catalunya.