Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El servei 'Assexorem', aquest dissabte a la Festa Major d'Organyà

El servei 'Assexorem', aquest dissabte a la Festa Major d'Organyà

La iniciativa de l’Oficina Jove ofereix, a través de WhatsApp, consultes confidencials sobre relacions sexuals El xat s'activa en les principals nits festives de l'estiu a l'Alt Urgell
Assexorem - Organyà
14/08/2014 14:27

Aquest cap de setmana s’activarà novament a l’Alt Urgell el Servei d’assessorament sobre afectivitat i sexualitat per WhatsApp. En aquest cas, es posa en marxa tot coincidint amb la Festa Major d’Organyà.

Aquest dissabte, 16 d’agost, des de les 12 de la nit i fins a les 4 de la matinada, el jovent de la comarca tindrà disponible aquest servei absolutament gratuït i confidencial, que atén una especialista de l’Associació Antisida de Lleida.

El servei Assexora’t ja va estar actiu els dissabtes de festa major d’Alàs, Castellciutat i Oliana. Els bons resultats, tant en nombre com en qualitat de les converses, serveixen per seguir promocionant aquesta iniciativa de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, la Direcció General de Joventut i l’Associació Antisida.

Aquest programa pretén ser una eina de consulta directa i ràpida que promogui conductes sexuals i afectives saludables i respectuoses.