Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El servei 'Compartir Cotxe', ara també des de l'iPhone

El servei 'Compartir Cotxe', ara també des de l'iPhone

La borsa interactiva esdevé accessible a través dels telèfons d'última tecnologia L'objectiu és facilitar els desplaçaments per feina, estudis o viatges
La Seu d'Urgell
07/10/2009 16:30

El servei 'Compartir Cotxe' de la Seu d'Urgell ha incorporat l'accés des dels telèfons iPhone, amb el doble objectiu d'adaptar-se a les noves tecnologies i facilitar encara més als usuaris l'accés a la xarxa de municipis que fomenten la mobilitat sostenible.

Quan l'usuari de 'Compartir Cotxe' accedeix a la xarxa a través d'aquest nou terminal multimèdia, la pantalla habitual del web es transforma i s'adapta a la versió d'Iphone per iniciar l'operació amb facilitat.

El servei ‘Compartir Cotxe’, que es va crear a la Seu d'Urgell ara fa dos anys, és una borsa on-line de persones que tenen interès en compartir cotxe amb altres que realitzin els mateixos trajectes o similars. És en definitiva, la millor manera de reduir la contaminació i a la vegada les despeses que es deriven del qualsevol viatge.

En aquest sentit, la regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Pellicer, ha assenyalat que “aquest servei és una alternativa al transport públic a les nostres comarques i alhora permet un estalvi econòmic i de temps als seus usuaris”. Pellicer ha afegit que aquest projecte està pensat per donar servei al gran nombre de treballadors que cada dia es desplacen cap a Andorra i als estudiants de La Seu i comarca que han d’anar cap a Lleida o Barcelona, “tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat”.

‘Compartir Cotxe’ és un servei que podem trobar a través del portal d’internet  i també a través d’un link a www.laseu.cat, així com al web del Punt Jove Actiu. Per accedir-hi cal registrar-se com a usuari. S’hi poden trobar aplicatius ja predeterminats per anar a treballar, a la universitat, de viatge, cercar companys de viatge, anar a altres destinacions i cercar viatges.

Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de La Seu d’Urgell una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat; disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats; i millorar la utilització de l’espai públic.