Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Servei d'Acció Psicològica de la Seu estrena bloc a internet

El Servei d'Acció Psicològica de la Seu estrena bloc a internet

La nova pàgina vol mostrar l'activitat del col·lectiu i divulgar estudis d'investigació L'entitat treballa per atendre persones amb pocs recursos en àmbits com la psicologia i la pedagogia
Servei d'Atenció Psicològica
28/03/2014 13:50

El Servei d’Acció Psicològica de la Seu estrena nou bloc a internet. L’objectiu és acostar i fer divulgació de les diverses professions i serveis que conformen l’entitat. 

Així, al bloc es farà arribar a la població notícies de l’entitat, entrevistes, articles i estudis d’investigació que es duguin a terme. Actualment el Servei d’Acció Psicològica compta amb prop d’una vintena de membres de diverses professions com ara pedagogia, psicologia, musicoteràpia i salut.

Paral·lelament, s’està treballant en la consolidació dels dos equips professionals que conformaran la delegació del Servei d’Acció Psicològica a Lleida i a la Cerdanya. Oferiran tractament psicològic gratuït a persones amb recursos limitats en aquests territoris.

Des de l’entitat es fa una crida a professionals de la psicologia de la comarca que vulguin sumar-s'hi o col•laborar en els projectes adreçats a població amb recursos limitats, ja que la demanda d’aquests serveis va en augment i calen més professionals voluntaris.