Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El servei de tren entre la Molina i Puigcerdà es farà amb bus durant set mesos

El servei de tren entre la Molina i Puigcerdà es farà amb bus durant set mesos

15/04/2009 11:31

L'últim tram de la línia fèrria Barcelona-la Tor de Querol, a partir de la Molina, es farà en autobús durant els propers set mesos. El motiu són les obres de reforma de la línia que ha començat la companyia Renfe, i que s'allargaran fins al mes de novembre. S'espera que es pugui tornar a la normalitat abans de l'inici de la propera temporada d'esquí.

Aquest nou contratemps suposarà, segons Renfe, retards diaris d'uns deu minuts, per la coordinació entre el bus i la que ara serà l'última parada del tren, a la Molina. El vehicle s'atura també a les estacions d'Urtx-Alp, Puigcerdà i la Tor.

Les obres, que executa el Ministeri de Foment, consisteixen en la renovació total de la via, millora del drenatge de la plataforma, impermeabilització i reforç de túnels, la implantació de sistemes de contenció de despreniments en vessants i obres de millora a les estacions, segons ha comunicat aquest dimecres la companyia Renfe.

Aquesta actuació està inclosa en el Pla Estratègic d'Infraestructura i Transport (PEIT) dins de les actuacions d'adequació de condicions de qualitat i seguretat de les línies convencionals.