Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El sopar de formatges premiarà els cuiners del restaurant Mas Pau

El sopar de formatges premiarà els cuiners del restaurant Mas Pau

El guardó Amic del Formatge es lliurarà a Xavier Sagristà, Artur Sagués i Toni Jerez dins del sopar guiat La mostra temàtica serà novament un dels principals atractius de la Fira de Sant Ermengol
Fira 2008 - Cartell
08/10/2008 16:18

La Regidoria de Promoció Econòmica de La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per a celebrar la 14a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu en el marc de la Fira de Sant Ermengol, el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre. La mostra s’ha convertit en punt de trobada de referència pels productors de formatge artesà i els apassionats del formatge d’alta qualitat.

Dins l’ampli ventall d’activitats específiques de la fira de formatges, en destaca el sopar guiat de dissabte, a les deu de la nit, a l’hotel El Castell de Ciutat. Conduït pel gastrònom Pep Palau, i pel somelier de la DO Terra Alta, Sergi Montalà, aquesta és una cita imprescindible i de referència pels amants del formatge i la bona cuina.

Durant el sopar es lliurarà el guardó ‘Amic del Formatge’, en reconeixement del treball a l’entorn al formatge artesà realitzat per un restaurador català. Enguany s'atorgarà als cuiners Xavier Sagristà, Artur Sagués i Toni Jerez, del restaurant Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós.

Al sopar guiat de formatges artesans hi participaran unes 200 persones. Encara resten algunes places lliures. La primera tinent d'alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat, Teresa Casassas, afirma que aquest acte "s’ha convertit en el millor preludi de la fira i en un referent d’altíssima qualitat de la millor fira de formatges artesans que es realitza al nostre país”.