Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Taller Claror inicia les obres de construcció de la nova llar-residència

El Taller Claror inicia les obres de construcció de la nova llar-residència

Les obres tindran una durada d’un any amb un pressupost de 300.000 euros
Taller Claror - Ramon Graell - Anna Vives
03/09/2007 16:47

Aquesta setmana s’iniciaran les obres de construcció de la nova llar-residència del Taller Claror de la Seu d’Urgell. Aquesta residència comptarà amb 12 places i estarà destinada als usuaris d’aquest centre, concretament per a discapacitats no severs.

El nou espai, al primer pis de l'edifici ja existent, comptarà amb diverses habitacions, tant dobles com individuals, així com banys i serveis, cuina, menjador i una sala d’estar. Disposarà d’un accés directe, que donarà al jardí, sense haver de passar per l’actual entrada del centre.

La regidora de Serveis Socials, Anna Vives, ha visitat aquest matí el centre Taller Claror on ha estat rebuda pel seu president, Ramon Graell que li ha explicat ‘in situ’ l’abast de les obres de construcció. Vives ja es va reunir ara fa unes setmanes amb Graell, com també amb la directora del centre, Maria Carme Sebastià, i amb el tresorer, Joan Caminal, on van abordar amb profunditat el projecte d’aquest nou servei que oferirà el Taller Claror.

Les obres de construcció tenen una previsió d’una durada d’un any amb un pressupost de 300.000 euros. Compten amb una subvenció del 50% per part de la Generalitat de Catalunya, mentre que per l’altre 50% es comptarà amb finançament privat. En aquest pressupost, però, no hi ha incloses les despeses de mobiliari. Anna Vives recorda que “l’Ajuntament de La Seu d’Urgell col·labora econòmicament amb el Taller Claror amb una subvenció anual i restem oberts per a qualsevol altre col·laboració que necessiti aquest centre”.

El Taller Claror té com a objectiu primordial l’atenció integral i continuada de les persones amb discapacitat. El centre disposa de tres serveis: centre ocupacional, llar-residència i escola d’educació especial. Actualment compta amb un total de 24 usuaris i 3 monitors.