Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre de l'Alt Urgell dóna a conèixer la TDT

El Telecentre de l'Alt Urgell dóna a conèixer la TDT

La intervenció anirà a càrrec d’Eduard Navarro, conseller delegat de la Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió
Telecentre
25/02/2008 14:47

Oferir als ciutadans la màxima informació sobre la televisió digital terrestre (TDT) és l’objectiu de la xerrada que el Telecentre de l’Alt Urgell organitza per al pròxim dimecres, 27 de febrer, a partir de les 8 del vespre. La intervenció anirà a càrrec d’Eduard Navarro, conseller delegat de la Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió, que agrupa, entre d’altres, les emissores Ràdio Valira i Pròxima FM i el canal de televisió Pirineus TV.

Tot i que l’àrea geogràfica de l’Alt Pirineu serà la darrera de Catalunya on s’acabarà de desplegar la TDT -el segon semestre de l’any 2009-, els responsables del Telecentre consideren que els veïns de la comarca han de poder disposar, amb temps suficient, de la informació necessària per tal que coneguin les característiques de la televisió digital, els serveis que oferirà, la qualitat d’imatge i so, com afectarà els receptors i en què consistirà l’apagada analògica.

L’acte d’aquest dimecres forma part del cicle de xerrades que promou el Telecentre de l’Alt Urgell amb la finalitat de posar a l’abast dels ciutadans les noves tecnologies de la comunicació i la societat de la informació. Amb anterioritat, s’han abordat temes com ara la protecció de dades, veu sobre IP, programari lliure i delictes a internet.

La xerrada d’Eduard Navarro, que és oberta a tothom, tindrà lloc a les noves instal•lacions del Telecentre de l’Alt Urgell, situades a la tercera planta del centre educatiu i cultural Les Monges, amb entrada pel carrer Capdevila número 29.