Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre de l'Alt Urgell organitza un curs d'inserció laboral

El Telecentre de l'Alt Urgell organitza un curs d'inserció laboral

La formació vol proporcionar eines per millorar la recerca de feina Els interessats han de tenir entre 36 i 45 anys
29/05/2009 11:54

El Telecentre de l’Alt Urgell ha programat un curs d’inserció laboral adreçat a persones de 36 a 45 anys que es trobin en situació d’atur o que vulguin millorar laboralment i professionalment. L’altra condició per poder fer el curs és tenir coneixements d’informàtica. L’objectiu d’aquesta iniciativa de formació és proporcionar als alumnes eines per tal de millorar la recerca de feina. Pròximament es realitzaran nous cursos per a grups de 16 a 35 anys i de 46 a 65 anys.

El curs es desenvoluparà cada dimarts i dijous, de 9 a 11 del matí, entre el 9 i el 23 de juny a l’aula de formació del Telecentre de l’Alt Urgell, que es troba situat a la tercera planta de l’ala nord de l’edifici del Centre Cultural Les Monges, a la Seu d’Urgell, amb entrada pel número 29 del carrer Capdevila. La inscripció al curs, que és gratuïta, es pot fer presencialment, per telèfon (973 35 57 98) o per correu electrònic (telecentre@ccau.cat).

La realització del curs compta amb el suport del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat i la Xarxa de Telecentres de Catalunya.