Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre mostra en un curs les oportunitats de negoci de les noves tecnologies

El Telecentre mostra en un curs les oportunitats de negoci de les noves tecnologies

Aquest dimecres vinent al matí es farà una sessió de treball per a empreses de l'Alt Urgell L'acte servirà per presentar el nou servei d'assessorament a pimes
Telecentre
28/10/2009 16:06

El Telecentre de l'Alt Urgell acollirà aquest dimecres vinent, dia 4, una jornada de treball per millorar les oportunitats de negoci amb les noves tecnologies. La sessió es desenvoluparà al llarg del matí, des de 2/4 de 10 i fins a les 12.

La jornada consistirà en l’intercanvi d’informació a través d’exemples reals, per tal que els assistents puguin resoldre els seus dubtes i interessos mitjançant un format innovador i participatiu i amb la creació de treball en xarxa (networking).

L'acte s'aprofitarà per donar a conéixer el nou servei d’orientació a les petites i mitjanes empreses en l’ús de les tecnologies digitals. S’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per ser més competitives.

La jornada l'organitzen la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’agència ACC1Ó CIDEM/COPCA i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell. La benvinguda a l'acte serà a càrrec del president comarcal, Jesús Fierro; del regidor d’Innovació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de la Seu, Lluís Biosca, i d'un representant de la Secretaria de Telecomunicacions.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes i es poden realitzar emplenant un formulari que es pot trobar a la pàgina web del Consell Comarcal o bé trucant al 973 355 798.