Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre ofereix una xerrada sobre màrqueting

El Telecentre ofereix una xerrada sobre màrqueting

La conferència va a càrrec de la professora de la UOC Irene Esteban L'acte, aquest dimecres a les 8 del vespre, és gratuït i obert a tothom
Centre Cultural 'Les Monges'
15/04/2008 09:41

La professora d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Irene Esteban oferirà aquest dimecres, dia 16, a la Seu d’Urgell, la xerrada econòmico-tecnològica “Màrqueting: com aconseguir arribar als clients”.

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, es desenvoluparà a partir de les 8 del vespre a l’aula de formació del Telecentre de l’Alt Urgell, a l'edifici de Les Monges (entrada pel carrer Capdevila). Aquesta és la desena xerrada del cicle d’activitats formatives que organitza regularment aquest ens depenent del Consell Comarcal.

En la seva intervenció, Irene Esteban parlarà de la direcció del màrqueting en la empresa, la planificació estratègica del màrqueting, el procés de planificació de l’estratègia orientada al mercat i els instruments i el pla del màrqueting. A més, la professora de la UOC exposarà, com a cas pràctic, el pla de màrqueting del Lloro del Pirata.

L’acte compta amb el suport del departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, la Xarxa de Telecentres de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.