Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Tió Solidari arriba novament a l'Escola Albert Vives

El Tió Solidari arriba novament a l'Escola Albert Vives

Els alumnes l'ompliran des d'ara per fer-lo "cagar" i lliurar els productes al projecte local Aliments per la Solidaritat. Les aportacions més demandes són llet, oli, conserves, menjar preparat i productes d'higiene
Tió Solidari de l'Escola Albert Vives
28/11/2017 12:39

L'Escola Albert Vives ja compta, un any més, amb el Tió Solidari, que s'ha tornat a instal·lar al centre educatiu urgellenc. Des d'ara, els alumnes s'encarregaran d'alimentar-lo per tal d'aconseguir el màxim ajut possible per a persones de la ciutat i de la comarca amb necessitats bàsiques. 

Des del centre expliquen que l'objectiu és "alimentar el tió entre tots, amb molt de menjar perquè després faci una bona cagada”. Fins al dia 14 de desembre el tió “menjarà” els aliments que portin els alumnes. Aquell dia, els estudiants i el professorat es reuniran al pati per fer-lo cagar. Tot el que es reculli serà lliurat al projecte local Aliments per la Solidaritat, que compta amb la implicació del Consorci d'Atenció a les Persones (Ajuntament de la Seu i Consell Comarcal), Càritas d'Urgell, Creu Roja i La Seu Solidària.

Des de l'escola s'ha fet una crida a la col·laboració i solidaritat per tal de "recollir el màxim nombre d’aliments i d’aquesta manera contribuir a millorar la situació d’algunes famílies de la ciutat, perquè puguin passar unes millors festes nadalenques". Els productes que més falta fan són: llet d’alta caducitat, oli d’oliva, conserves de peix, conserves de verdures, menjar preparat, tomàquet fregit,  llegums cuits, macarrons i productes d’higiene de la llar i personals.

Aquesta activitat forma part del projecte d'Aprenentatge i Servei de l'Albert Vives.