Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Tió Solidari de l’Escola Albert Vives recull 500 quilos d’aliments, un 25 per cent més que l’any passat

El Tió Solidari de l’Escola Albert Vives recull 500 quilos d’aliments, un 25 per cent més que l’any passat

Dos alumnes de sisè curs, en representació de tot el centre educatiu, juntament amb director, una professora i la presidenta de l'AMPA, els han lliurat al centre de distribució Aliments per la Solidaritat
14/12/2017 17:42

L'Escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha lliurat aquest dijous al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca els productes procedents del Tió Solidari, organitzat per novè any consecutiu per aquest centre educatiu. En total s'ha recollit 503 quilos d'aliments, un 25 per cent més que l'any passat.

Els productes els han lliurat dos alumnes de 6è curs, Claudine Gómez i Pau Fàbrega, en representació de tot l'alumnat de l'escola. Els joves han anat acompanyats del director del centre, Isidor Alberich; la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l'AMPA, Carme Espuga. Els aliments els ha 'cagat' prèviament el Tió al pati del col·legi.

Val a dir que els alumnes de sisè han estat els encarregats de la difusió de la iniciativa i han fet un treball de conscienciació vers la resta dels nens i nenes de l'escola en relació amb la necessitat de ser solidari. Els estudiants també s'han fet càrrec de l'acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per la comunitat educativa.

Productes de primera necessitat

El Tió Solidari ha 'cagat' 503 quilos de productes de primera necessitat ben diversos, com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d'altres. Les caixes les han rebudes diversos voluntaris del projecte Aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell, com la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives; el president de Càritas Parroquial, Lluís Nodar, i diversos membres de Creu Roja.

Cal recordar que tots els centres educatius de la Seu i de l'Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques.

  • 'Tió Solidari' al pati de l'Escola Albert Vives
  • L'Escola Albert Vives ha lliurat els productes a Aliments per la Solidaritat