Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Tió Solidari de l'Escola Albert Vives recull 400 quilos d'aliments

El Tió Solidari de l'Escola Albert Vives recull 400 quilos d'aliments

Alumnes del centre urgellenc han lliurat els productes al projecte Aliments per la Solidaritat. Els estudiants han fet les aportacions al llarg dels darrers quinze dies
14/12/2016 16:38

L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha lliurat aquest dimecres al centre de distribució d'Aliments per la Solidaritat els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per vuitè any consecutiu pel centre educatiu. El tió ha anat menjant tots els productes que els infants han anat portant de casa seva durant quinze dies.

En total, enguany s'ha recollit 400 quilos de menjar, que s'ha portat al Banc dels Aliments per part de dos alumnes de 6è curs en representació de tot l'alumnat, acompanyats del director, Isidor Alberich; la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Mireia Santamaria, i la presidenta de l'AMPA, Carme Espuga. Tot allò que s'ha recollit s'ha mostrat al matí al pati de l'escola.

Els alumnes de 6è C han estat enguany els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l'escola quant a la necessitat de ser solidari. També s'han fet càrrec de l'acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per tot l'alumnat del centre. Aquesta activitat s'emmarca en el Projecte Aprenentatge i Servei.

Entre els productes recollits hi ha arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d'altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d'Aliments per la Solidaritat i per responsables del Banc dels Aliments de la Seu, com ara la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament, Anna Vives; el president de Càritas Parroquial, Lluís Nodar, i el president de Creu Roja, Ramon Escuder.

Tots els altres centres educatius de la Seu i de l'Alt Urgell també fan la seva aportació solidària al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones amb dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques. El projecte està format per el Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

  • Lliurament d'aliments del Tió Solidari de l'Escola Albert Vives
  • Tió Solidari de l'Escola Albert Vives