Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El títol, a l'abast per al Castellciutat a una jornada del final

El títol, a l'abast per al Castellciutat a una jornada del final

La victòria a Tremp (1-7) i la derrota del Mollerussa amb el Fraga (2-4) situen com a líder l'equip groc, que acabarà la temporada a casa. En futbol, l'Organyà i l'Oliana perden respectivament a les Borges i Alcarràs
CF Castellciutat 2015-2016
23/05/2016 10:55

El CF Castellciutat té novament a l'abast proclamar-se campió de grup de Primera Catalana. La victòria d'aquest dissabte passat a la pista de Lo Pallars TV Tremp (1-7), sumada a la derrota del Mollerussa contra el Fraga (2-4), ha situat l'equip groc com a líder quan resta només una jornada.

El Castellciutat té ara 54 punts i està empatat amb l'Alpicat, que va guanyar el seu partit davant el Torres de Segre (9-2). El Mollerussa es queda amb 53 punts. Per tant, l'equip alturgellenc depèn d'ell mateix per aconseguir el títol i, per tant, el que seria el tercer ascens consecutiu des que el club es va estrenar en el futbol sala. L'últim partit és a casa, dissabte vinent a 2/4 de 5 de la tarda al Pavelló Poliesportiu de la Seu, contra el Torrent de Cinca-Massalcoreig.

A Tremp, el Castellciutat va dominar el partit des de l'inici, amb gols de Peña i Vila, i va sentenciar a l'inici de la segona part amb quatre gols de Girau i un d'Alís. El gol de l'honor dels pallaresos va arribar al minut 37.

Mentrestant, pel que fa al futbol, a Segona Catalana, l'Organyà ha perdut aquest diumenge a les Borges Blanques (4-3) tot i haver-se avançat en dues ocasions, amb gols de Sabarich i Capdevila. Els locals, tercers classificats, van decidir el matx al minut 65. L'Organyà segueix en 14a posició, amb 32 punts, i té a un sol punt de distància el Torrefarrera i l'Artesa, però en principi té assegurada la permanència.

I a Tercera, l'Oliana ha tornat a la 16a posició després de perdre a Alcarràs (3-1). L'equip arlequinat té 31 punts, dos menys que el Verdú, que ocupa el quinzè lloc. A l'última jornada, els dos equips alturgellencs jugaran a casa contra els segons classificats dels respectius grups. L'Organyà rebrà l'EFAC Almacelles, que ja té assegurat el segon lloc, i l'Oliana es mesurarà a l'Angulària Anglesola.