Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El transport interurbà es posarà en marxa després de l'estiu

El transport interurbà es posarà en marxa després de l'estiu

Tècnics i polítics dels ajuntaments alturgellencs i del Departament de Política Territorial de la Generalitat han dut a terme el primer assaig dels recorreguts previstos
Transport interurbà - Assaig
11/03/2008 16:57

Aquest dimarts al migdia ha tingut lloc el recorregut de proves del futur servei de transport interurbà que unirà La Seu d’Urgell amb el municipis de Ribera d’Urgellet i amb el municipi d’Alàs. Aquest primer assaig del bus urbà, en el qual hi han participat el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Jesús Fierro, i el director de Serveis de Política Territorial i Obres Públiques a l’Alt Pirineu i Aran, Jordi Mas, així com tècnics i altres representats dels municipis de Montferrer-Castellbò, Ribera d’Urgellet i Alàs, ha servit per conèixer els trams que cobrirà el servei de transport i les parades que anirà fent durant cadascun dels trajectes.

Concretament, avui s’ha realitzat la prova dels dos trajectes proposats. El primer serà el que unirà La Seu amb Castellciutat, el polígon industrial, i el municipi de Montferrer-Casttelbò fins al pont d’Arfa. El segon trajecte que avui també s’ha assajat ha estat el que uneix la Seu amb la partida de Sant Pere i el municipi d’Alàs.

El projecte de transport interurbà és una col·laboració de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb l’objectiu de connectar la Seu amb diverses zones de diversos municipis, que es posarà en marxa després de l’estiu. Aquesta proposta es va fer arribar en el seu moment al Departament de Política Territorial Obres Públiques, ampliant el projecte a interurbà, fet que permetrà optar a finançament per part de la Generalitat de Catalunya .