El Trenat de Formatge es presenta a Lleida
Aquest migdia s'ha presentat a Paeria de Lleida el nou pa propi de l'Alt Urgell, el Trenat de Formatge, elaborat amb farina d’alta qualitat i amb les DOP de formatge Urgèlia i mantega Cadí.
La presentació ha anat a càrrec per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, i representants de la Diputació de Lleida, del Departament d'Empresa de la Generalitat, de la Paeria, entre d'altres institucions. L'acte ha servit per donar a conèixer a la ciutat de Lleida aquest nou pa singular, després de la presentació oficial que se'n va fer el passat dia 14, en el marc del Mercat de les Oportunitats de la Seu.
El Trenat de Formatge ha estat preparat amb la col·laboració tècnica del Gremi de Forners, l’Escola d’Hosteleria de Lleida i la Cooperativa Cadí, i amb el suport de l’Ajuntament de la Seu. El producte es ven en 13 forns tant de la Seu com de la comarca, a més a més de dos establiments de Martinet i un de Bellver de Cerdanya.