Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Trenat de Formatge es presenta a Lleida

El Trenat de Formatge es presenta a Lleida

S'ha donat a conèixer el nou pa propi de l'Alt Urgell, creat amb la col·laboració del Gremi de Forners i l'Escola Hostaleria lleidatana. El producte es ven en una desena de forns de la comarca i també a Martinet i Bellver de Cerdanya
Presentació a Lleida del Trenat de Formatge
31/03/2017 17:50

Aquest migdia s'ha presentat a Paeria de Lleida el nou pa propi de l'Alt Urgell, el Trenat de Formatge, elaborat amb farina d’alta qualitat i amb les DOP de formatge Urgèlia i mantega Cadí.

La presentació ha anat a càrrec per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, i representants de la Diputació de Lleida, del Departament d'Empresa de la Generalitat, de la Paeria, entre d'altres institucions. L'acte ha servit per donar a conèixer a la ciutat de Lleida aquest nou pa singular, després de la presentació oficial que se'n va fer el passat dia 14, en el marc del Mercat de les Oportunitats de la Seu. 

El Trenat de Formatge ha estat preparat amb la col·laboració tècnica del Gremi de Forners, l’Escola d’Hosteleria de Lleida i la Cooperativa Cadí, i amb el suport de  l’Ajuntament de la Seu. El producte es ven en 13 forns tant de la Seu com de la comarca, a més a més de dos establiments de Martinet i un de Bellver de Cerdanya.

Mostrar formulari de contacte