Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Trofeu Andros d'Andorra incorpora mesures ecològiques

El Trofeu Andros d'Andorra incorpora mesures ecològiques

El campionat de conducció sobre gel farà una etapa al Pas de la Casa els dies 15 i 16 vinents
07/12/2007 16:54

Els propers dies 15 i 16 de desembre de 2007 se celebrarà al Circuit del Pas de la Casa (Grandvalira), la segona prova del Trofeu Andros, cita que és l’única programada fora de França. Aquesta temporada 2007-2008 serà el principi d’una nova era al Trofeu Andros, marcada pel compromís amb el medi ambient.

L’entitat organitzadora, 2MO-Max Mamers Organisation, i els seus patrocinadors històrics han creat la Carta Neta, que promulga que tots els involucrats al Trofeu Andros (competidors, espectadors i organitzadors) han de respectar-la per aconseguir la millor convivència del medi ambient i les curses d’automòbils.

Per predicar amb l’exemple, l’organització alinearà en les mànegues d’Sprint Car masculines l’Andros Car 02, l’evolució millorada de l’Sprint Car elèctric presentat per primera vegada fa 2 anys, l’Andros Car 01. Els espectadors de la cursa podran contemplar un cotxe totalment ecològic, sense soroll ni emissions, propulsat per dos motors elèctrics alimentats per bateria i a més de color verd, ja que la carrosseria i els pneumàtics estan pintats d’aquest color. Al volant estarà Franck Lagorce.

A més, la Carta Neta també anuncia que per a la propera edició els cotxes tindran a la seva disposició biocombustible etanol. Entre les mesures d’aquesta carta figuren reciclar els materials que s’utilitzen en les curses (pneumàtics, olis); dipositar als contenidors corresponents els residus; utilitzar pintures, vernissos i dissolvents ecològics; reemplaçar els materials rebutjables pels seus equivalents reciclables; utilització de serveis biodegradables; mantenir els vehicles utilitzant la menor quantitat d’aigua possible; i, finalment, comunicar aquestes mesures al gran públic per aconseguir la sensibilització.