Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El web radioseu.cat celebra el 10è aniversari

El web radioseu.cat celebra el 10è aniversari

El portal de RàdioSeu es va estrenar el 3 de maig de 2007. Des d'aleshores s'hi han publicat més de 26.000 notícies, que es poden consultar a l'apartat d'Arxiu ordenades per dates i seccions
10 anys de radioseu.cat
26/05/2017 14:50

El web www.radioseu.cat ha celebrat aquest mes de maig el seu desè aniversari. Durant aquesta dècada, el portal impulsat per l’emissora municipal RàdioSeu 107.2 ha esdevingut un referent de l’actualitat de la Seu d’Urgell, l’Alt Urgell i el Pirineu, a més a més d’un valuós arxiu sobre les notícies dels darrers anys al territori, que consulten cada dia milers de seguidors.

La primera notícia de radioseu.cat es va publicar el dia 3 de maig de 2007 i feia referència a ‘La memòria revelada’, una exposició de fotografies històriques del fons de Guillem de Plandolit. Des d’aleshores, el web ha publicat en total més de 26.000 notícies, acompanyades de milers d’imatges i d’enllaços a galeries publicades a les xarxes socials. L’any 2015, tot coincidint amb el 30è aniversari de l’emissora, es va renovar la imatge del web, que s'ha adaptat als actuals formats per a dispositius mòbils.

A l’arxiu de notícies s’hi pot trobar referències als principals esdeveniments que s’han produït a la ciutat, a la comarca i al Pirineu al llarg d’aquest darrer decenni. També es poden consultar ordenades per anys i mesos, per àmbit geogràfic (la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu) i també per categories com ara societat, esports, cultura, política, successos, agricultura, educació, medi ambient i economia i turisme, a més a més d'un apartat especial per a la Festa Major de la Seu.

A més a més, els darrers mesos el portal ha ampliat i millorat el seu apartat de ‘Ràdio a la carta’, que permet un accés fàcil i àgil per escoltar a qualsevol hora desenes de programes de l’emissora municipal. Entre els apartats més consultats també destaquen l’agenda d’activitats, la cartellera de cinema i els petits anuncis.

A més a més, el web ofereix des del primer dia la possibilitat d’escoltar RàdioSeu en directe des de qualsevol punt del món, cosa que ha obert la porta a nous oients de contrades veïnes i a urgellencs i urgellenques d'arreu. El web es complementa amb els perfils de RàdioSeu a Facebook, Twitter i Instagram, que també compten amb milers de visites diàries i permeten accedir a un gran fons d'informació i imatges d'esdeveniments locals. L'emissora també disposa d'una aplicació per a telèfons mòbils.

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’, que començarà aquest mes vinent una nova temporada, dedicarà l’edició d’enguany a recordar alguns dels moments més destacats d’aquests deu anys de www.radioseu.cat. Una tasca de publicació que a grans trets han fet possible Marta Pujantell, Ignasi Cervera, Pep Graell i Glòria González, juntament amb les aportacions d’un gran nombre de col·laboradors i d’institucions i entitats de la ciutat i del territori que hi donen a conèixer les seves activitats.

Des de RàdioSeu volem agrair la vostra confiança i interès per la nostra pàgina web al llarg de tots aquests anys i us animen a seguir consultant-la.