Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Elaboració d'un cens d'espais comercials i industrials a l'Alt Urgell

Elaboració d'un cens d'espais comercials i industrials a l'Alt Urgell

Des del Pla de Reactivació Socioeconòmica es fa una crida per identificar locals i naus o parcel·les industrials que es voldrien activar, llogar o vendre
Cens de locals i espai industrial a l'Alt Urgell
26/03/2021 10:20

El Pla de Reactivació Socioeconòmica de l'Alt Urgell (PRAU), iniciat el novembre de 2020, ha permès identificar els àmbits d'urgència i els factors limitadors a la comarca per millorar-los mitjançant diferents accions. De moment, s’ha realitzat una diagnosi i tres sessions de treball amb els diferents agents econòmics i socials. Això ha permès consensuar tres eixos de treball estratègics: el suport a la reactivació empresarial i de l’ocupació; el suport i foment al consum local, i l’impuls de factors de resiliència territorial.

En aquest sentit, es considera molt important conèixer la disponibilitat d’espais on desenvolupar activitat econòmica i fer un cens dels locals comercials, naus o espai industrial que hi ha per llogar o vendre, així com aquells que ja acullen activitat. Per a desenvolupar l'inventari es demana també la col·laboració dels propietaris. S’ha preparat un breu formulari per recollir tota la informació necessària.

Formulari

Si hi hagués alguna dificultat per emplenar l'enquesta, es pot contactar a través del correu electrònic de o bé trucant al 973 35 57 98.

A partir d'ara, l'objectiu és dur a terme una sèrie de projectes que garanteixin la millora o l’activació en aquests àmbits. Per aquest motiu, es proposa un programa transversal de vitalització de les zones comercials, que ha de permetre fer més accessibles els locals comercials buits per a possibles iniciatives empresarials que vulguin desenvolupar-s’hi.

El projecte també vol iniciar una nova línia d'acció que faci la diagnosi del teixit industrial de l’Alt Urgell, a través de tasques de prospecció, per recollir les necessitats i conèixer millor les empreses que formen part del teixit industrial establert als polígons d’activitat econòmica de la comarca.

El Pla de Reactivació Socioeconòmica de l'Alt Urgell es realitza gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, que va sol·licitar el Consell Comarcal de l’Alt Urgell. El projecte està finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE. Té una durada prevista d’un any.