Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els 50 anys de Mans Unides, al cicle 'Una mirada solidària a les vacances'

Els 50 anys de Mans Unides, al cicle 'Una mirada solidària a les vacances'

Teresa Cabanes explicarà el mig segle de lluita contra la fam per part de l'ONG L'acte serà aquest divendres a les 8 del vespre, al Centre Cívic el Passeig
Cartell Mirada Solidària Vacances 2009
19/11/2009 13:27

La tercera xerrada del cicle Una mirada solidària a les vacances tractarà els 50 anys de l'ONG Mans Unides. Serà a càrrec de la presidenta de la delegació d'Urgell, Teresa Cabanes. L'acte serà aquest divendres a les 8 del vespre, al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.

Mans Unides és una ONG de voluntariat que lluita per eradicar la fam i la pobresa al món. Les seves dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població catalana.

Una mirada solidària a les vacances està organitzat per l'Ajuntament de La Seu d'Urgell i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. En aquestes xerrades, voluntaris i voluntàries de la Seu donen a conèixer les seves experiències de cooperació durant les seves vacances.

El cicle d'enguany, que es va iniciar el passat 7 de novembre, consta d'un total de sis xerrades diferents que passaran per Gàmbia, Nicaragua, el Perú, el Sàhara i els Balcans.