Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra demanen mediació institucional

Els afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra demanen mediació institucional

La plataforma ha tramès sol·licituds als ajuntaments implicats perquè presentin mocions de suport a la reclamació També han demanat la intervenció de l'arquebisbe d'Urgell i el Síndic de Greuges de Catalunya
Línia elèctrica Adrall-Andorra - Reunió informativa
30/12/2013 12:27

La plataforma d'afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra ha tramès diverses cartes a institucions per demanar-los la seva mediació en l'objectiu d'aturar o bé corregir el projecte presentat per Red Eléctrica de España. El col·lectiu considera que la infraestructura serà perjudicial per al territori tal com està plantejada.

Concretament, els contraris a la línia han tramès cartes als alcaldes de la Seu d'Urgell, Montferrer i Castellbò i les Valls de Valira, municipis per on ha de passar el traçat. En aquest cas, se'ls sol·licita que els respectius ajuntaments presentin als propers plenaris mocions de suport a les reivindicacions dels veïns.

D'altra banda, la plataforma ha enviat un text a l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, en què se li demana que intercedeixi per tal que, com a mínim, hi hagi modificacions en el projecte, que té com a principal objectiu reforçar el subministrament elèctric d'Andorra i que en principi no aportarà cap millora a la xarxa comarcal i catalana. El mateix text s'ha tramès al Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó.