Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els Agents Rurals denuncien vuit pescadors furtius a l'embassament de Rialb

Els Agents Rurals denuncien vuit pescadors furtius a l'embassament de Rialb

Es va formular denúncies per no tenir la llicència o el permís de la zona o bé per utilitzar peix mort com a esquer. El control es va fer tot coincidint amb l'inici de la temporada de pesca continental
Control de pesca dels Agents Rurals a l'embassament de Rialb
23/03/2016 18:10

Els Agents Rurals han denunciat vuit pescadors furtius a l'embassament de Rialb, entre les comarques de la Noguera i l'Alt Urgell. Als infractors se'ls va comissar onze canyes de pesca durant un servei de vigilància amb embarcació en els termes municipals de la Baronia de Rialb, Tiurana, Bassella i Oliana, aquest diumenge passat.

Efectius del cos van inspeccionar un total de 36 pescadors i dues embarcacions a motor, que tenien la documentació i la matriculació en regla. D'entre els pescadors inspeccionats, els Agents Rurals en van denunciar dos per no haver adquirit el permís de la zona de pesca controlada, un altre per tenir caducada la llicència, tres més per no tenir ni llicència ni permís de la zona de pesca controlada i dos per utilitzar peix natural (mort) com a esquer. Les dues embarcacions a motor inspeccionades tenien la documentació i la matriculació en regla.

Dels 36 pescadors, vuit van resultar denunciats per diferents infraccions. Els fets denunciats estan tipificats com a infraccions lleus a la Llei de pesca continental de Catalunya, i se sancionen amb una multa que pot anar dels 60 als 300 euros.