Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els ajuts de l'Ajuntament de la Seu per a autònoms, al cicle 'Esmorzars del Divendres'

Els ajuts de l'Ajuntament de la Seu per a autònoms, al cicle 'Esmorzars del Divendres'

En l'acte s'explicarà la normativa, les persones que en poden ser beneficiàries i la finalitat de la subvenció. La reunió informativa és aquest divendres, 1 d'abril, a les 10 del matí al CETAP-Telecentre
Esmorzars del Divendre al CETAP
31/03/2016 16:55

El Centre Tecnològic i Empresarial de l’Alt Pirineu (CETAP) acull aquest divendres, 1 d’abril, una nova sessió informativa dels 'Esmorzars del divendres', dedicat en aquesta ocasió a les novetats dels ajuts de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per als autònoms.

L’acte, que començarà a les 10 del matí, abordarà tots els aspectes de la normativa, com ara les persones que en poden ser beneficiàries, quina és la finalitat de la subvenció, com s’han d’omplir les sol·licituds i quin termini hi ha per presentar-les i quina és la documentació que s’ha d’ajuntar.

La participació a la sessió informativa és totalment gratuïta, si bé cal confirmar-ne prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat. L’activitat, que tindrà lloc a la tercera planta de l’edifici de Les Monges, està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu i compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Afers Socials i el Fons Social Europeu de la UE.

Des del Consell Comarcal de l'Alt Urgell informen que l'Esmorzar del divendres del mes de maig estarà dedicat a informar del microcrèdit per al finançament de les empreses.